Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Galaxy Beach face parte din categoria hotelurilor de 4* si este situat la 14 km fata de central orasului Alanya si la 135 km fata de aeroportul din Antalya. Ultima renovare a hotelului a fost in anul 2006, acesta dispune de plaja privata, dr si de piscine si numeroase spatii de relaxare, pentru a va putea relaxa.
Web Page

http://www.galaxybeachhotel.com

Facilitati copii

Pentru cei mici hotelul dispune de piscina, un loc de joaca special amenajat. Copii se pot distra in cadrul programului de divertisment.

Drinks& Food

Hotelul dispune de un restaurant principal cu o capacitate de 250 locuri si de 3 baruri. Pranzul se poate servi la pachet,

Sport & Divertisment

In cadrul hotelului se pot desfasura numeroase activitati: volei pe plaja, darts, billiard, tenis de masa, sauna, sala de fitness. 

Facilitati camere

Serviciul de room service este inclus si fiecare camera dispune de TV prin satelit, un minibar, aer conditionat, balcon, seif, uscator de par si telefon. Tipuri de camera: camera tripla, camera dubla standard.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de 111 camere dintre care 5 sunt pentru familii, iar 106 sunt standard.  Hotelul este alcatuit din 2 cladiri, prima cladire dispune de 75 camere cu vedere la mare.Parcarea este gratuita, programul receptiei este 24 de ore pe zi.  In cadrul hotelului se regaseste un restaurant principal, dar si un bar in cadrul saunei si terase. Hotelul dispune de gradina, iar din cadrul facilitatilor fac parte: piscina, sauna,masaj, baia turceasca, sala fitness, discoteca, program de animatie, schimb valutar, sala de conferinte cu o capacitate maxima de 50 locuri,iar animalele de companie nu sunt acceptate. Hotelul ofera un serviciu de inchirieri auto,facilitate pentru persoanele cu mobilitate redusa. Internetul este gratuit.

Localizare

Hotelul Galaxy Beach face parte din categoria hotelurilor de 4* si este situat la 14 km fata de central orasului Alanya si la 135 km fata de aeroportul din Antalya. Ultima renovare a hotelului a fost in anul 2006, acesta dispune de plaja privata.

Conditii de plata: • 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

ANNABELLA PARK

Alanya, Antalya, Turcia

de la 444.5 /pers

SUNPARK GARDEN HOTEL

Alanya, Antalya, Turcia

de la 576.5 /pers

9 % Early Booking
KLEOPATRA REMI HOTEL

KLEOPATRA REMI HOTEL

Alanya, Antalya, Turcia

de la 645.5 /pers