Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti? , 14.05.2024 -21.05.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
Standart Room
Demipensiune
Plecare din Bucuresti / avion Detalii
424 €
Servicii incluse
    Servicii neincluse
      Transe de plata
      Conditii de anulare
      • 296.8 € de la 28.04.2024
      - doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
      detalii Pret
      Camera : Standart Room
      Masa : Demipensiune
      Detalii : Plecare din Bucuresti / avion
      Detalii
      424 €
      Servicii incluse
        Servicii neincluse

          Descrierea hotelului



          ***Informatii referitoare la hotel***Hotelul Melike este situat la 50 de metri de plaja Ladies Beach, din statiunea Kusadasi, 2 km de centrul orasului, 80 km de aeroportul din Izmir si 123 km de aeroportul din Bodrum.
          LOCALIZARE:Hotelul Melike este situat la 50 de metri de plaja Ladies Beach, din statiunea Kusadasi, si la aproximativ 2 km de centrul orasului.
          Cel mai apropiat aeroport este Izmir Adnan Menderes Airport, la 70 km distanta. Orasul vechi Efes este la 15 km si Pamukkale 220 km.
          Facilitai hotel:Hotelul pune la dispozitia turistilor sai: restaurant, bar, lift, terasa in fata receptiei hotelului , acces wi-fi gratuit in receptive , serviciu de schimb valutar.
          Facilitati camere:Hotelul are un total de 80 de camere standard. Camerele sunt dotate cu balcon, aer conditionat, baie cu dus/wc, telefon, sistem pentru muzica, TV prin satelit, mini bar si cateva camera la etajele superioare au vedere catre mare.
          Tip masa: demipensiune
          Mic dejun tip bufet si cina sunt servite pe terasa de la ultimul nivel al hotelului. La cina nu sunt incluse nici un fel de bauturi
          Internet:Gratuit! Internet Wi-fi este disponibil in zone publice- receptie i este gratuit.
          Plaja: plaja folosibila este plaja publica - Ladies beach , Hotelul nu are plaja lui privata .Plaja Ladies Beach este cu nisip fin si intrare lina in mare situata la aprox 80 m distanta de hotel.
          Pe plaja seslongurile sunt contra cost.

          Politicile de preluare/ predare a camerelor la hotel Melike , Kusadasi
          Check-in Intrare dupa ora: 14:00
          Check-out Predare camera la ora: 11:30

          ***Informatii referitoare la statiune***
          Kusadasi este un oras-statiune de pe coasta Egee a Turciei si centrul districtului litoral cu acelasi nume din provincia Aydin. Situat pe coasta de vest a Turciei, la 90 km sud de Izmir, statiunea Kusadasi, ofera un mediu excelent pentru o vacanta de neuitat.  Numeroase plaje nisipoase cu apele calde si clare, oferind o atmosfera linistita, permit o mare varietate de facilitati. Iubitorii de sporturi acvatice pot alege dintr-o varietate larga de activitati: windsurfing, schi nautic, navigatie si volei pe plaja. Dupa plaja linistitoare din timpul zilei, turistii iau cu asalt bulevardele pline de restaurante si cafenele, care ofera servicii la standarde inalte. Strazile inguste, bazarul traditional, portul preferat de marile vase de croaziera, prezinta mereu interes pentru turisti. Kusadasi se remarca, de asemenea, prin viata de noapte vibranta si petrecerile gazduite de cluburile si barurile din zona.

          ***Informatii referitoare la desfasurarea sejurului in cazul achizitionarii pachetelor (cazare + transport autocar)***
          Loc si ora de plecare din Bucuresti, Piata Unirii, la baza Dealului Mitropoliei (Splaiul Independentei) ora 15:30 , prezentare la imbarcare cu 30 minute inainte (ora 15:00). Se efectueaza, contra cost, plecari din alte localitati din tara.
          Retur din KUSADASI: Joi intre orele 15:00 - 16:00. Ora exacta este comunicata saptamanal de ghidul de transfer.

          Ziua 1 - Plecare (ziua de MIERCURI) ora 15:30 din Bucuresti ( Piata Unirii, la baza Dealului Mitropoliei  - Splaiul Independentei) pe traseul Ruse - Stara Zagora - Svilengrad - Edirne - Canakkale-Kusadasi
          Ziua 2-8  - Plaja si programe optionale (Efes, Pamukkale, croaziera, seara turceasca, etc.).
          Ziua 9 - Eliberarea camerelor (in jurul orei 10:00). Plecare din Kusadasi dupa amiaza (aprox ora 15:00) Transfer cu ferry-boat-ul la Canakkale. Continuarea drumului spre Romania. Traseu de noapte.
          Ziua 10 - Sosirea in Bucuresti in functie de trafic si conditii vamale.

          Pretul include: Transport autocar + cazare Hotel in Kusadasi 7 nopti + mese (conform optiune turist si hotel - demipensiune sau all inclusive) + asistenta turistica locala in limba romana
          Pretul nu include: taxe ferry - boat 10 euro / pers (dus -intors), copii pana in 6 ani gratuit (biletele de ferry boat se achita la autocar in ziua plecarii)

          Acte necesare: OBLIGATORIU pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic. Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

          Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului. La retur este posibil ca locurile in autocar sa fie diferite fata de cele ocupate la dus, deoarce pot exista si rezervari pentru sejururi 14 nopti sau mijlocul de transport alocat sa nu fie acelasi.  In cazul in care turistii se vor prezenta la cazare intr-un numar mai mare de persoane decat cel rezervat initial, penalizarea va fi de 100 euro/pers/noapte .

          Excursii optionale: 
          - EXCURSIE LA EFES ( vizitare Casa Fecioarei Maria, Cetatea Ephesus  cu Strada de Marmura, Odeonul, Bouleterionul, Templul lui Hadrian, Agora,  Bordelul, Biblioteca lui Celsius, Marele Teatru, strada Portului, Templul zeitei Artemis si Moscheia Isa Bey) - 50 euro / pers.
          - PAMUKKALE (Vizita la piscinele termale si la travertine,  Vizita in cetatea Hierapolis, una dintre cele mai mari necropole a Antichitatii si a Anatoliei, numarand aprox 1200 de morminte, Teatrul si Agora) - 50 euro / pers. 
          - CROZIERA CU VAPORASUL - Plecarea se face din portul Kusadasi la  09:30 am de unde va veti indrepta spre golfurile din N-V-ul Kusadasi-ului.Vasul va stationa in cateva golfulete unde puteti inota in voie sau va veti bucurati de soarele ce scalda Marea - 20 euro / pers.
          - EXCURSIE INSULA SAMOS  ( transfer de la hotel si bilete ferryboat catre Samos dus - intors), odata ajunsi pe insula, fiecare este pe cont propriu - 40 euro / pers.
          - AQUA PARKS - 24 euro / pers.
          - DOLPHIN PARK - 115 euro / pers
          - SEARA TURCEASCA  - atmosfera traditionala, Pretul include: taxa de intrare, transport, bauturi alcolice si nealcolice nelimitate; 
          - BAIE TURCEASCA - transportul dus - intors, baia de aburi, masaj cu sapun, manusa de masaj individuala - 15 euro / pers.
          - JEEP SAFARI -  vizitarea Parcului National si a catorva sate din inprejurimile Kusadasi-ului  - 35 euro / pers.
          - SCUFUNDARI - 30 euro / pers.
          - SHOPPING IZMIR - Tur  panoramic al orasului  cu vizitarea cetatii Kadifekale, timp liber in Piata Konak langa Turnul cu Ceas simbolul orasului Izmir,apoi deplasare pentru shopping intr-una din multiplele zonele comerciale ale Izmirului - 35 euro / pers.
          - BODRUM - HALIKARNAS - Vizionarea Amfiteatrului si a  Mausoleul din Halicarnassus,  vizitarea Castelul Bodrum.Timp liber pentru masa si cumparaturi pe cont propriu - 50 euro / pers.
          - SIRINCE si GROTA CELOR 7 ADORMITI - Deplasare spre satul Sirince, tur  pietonal, degustare de vin la fabrica din Sirince. La intoarcere oprire langa Efes pentru o scurta vizita la Grota celor 7adormiti - 25 euro / pers.

          Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI, DESPAGUBIRI / RESPONSABILITATI : 
          a) 50% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii 
          b) 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 30 zile inainte de plecare. 
          c) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat. 
          d) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere : Early Booking / Inscrieri timpurii / Litoralul pentru toti / Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute / Ultra Last minute / Oferte speciale/ Targ Turism / Seniori / Craciun / Revelion/ Martisor / Fidelitate sau alte programe similare. 
          e) 100% din pretul pachetului de servicii cand Calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare , cand Calatorul este intors de la granite Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de Agentie sau Calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile in afara Romaniei). 
          f) 100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta. 
          g) 100% pentru biletele de avion.

          Harta

           
           

          Alte hoteluri in destinatie

          Grand Belish Beach Resort

          Kusadasi, Turcia

          de la 809 /pers

          Belmare Hotel

          Kusadasi, Turcia

          de la 619 /pers

          My Aegean Star Hotel

          Kusadasi, Turcia

          de la 589 /pers